Go to content

E-bike center

--Nieuwe openingsuren : zie contactgegevens voor info!--

Fietsen met hulpmotor, de meest groeiende tak van het fietsaanbod. Wind op kop of verre afstand is nu geen reden meer om niet te fietsen. De laatste jaren zijn deze fietsen geevolueerd naar een elegant gamma die iedere doelgroep kan bekoren. Door de lithium batterijen is de actieradius van de fietsen veel ruimer geworden, en hebben ze een langere levensduur dan hun voorgangers.


OXFORD

Het gamma van oxford is breed en voor ieders budget. Oxford betrouwt voor de voorwiel aangedreven fietsen op de technologie die tranzX sinds jaren tot de top van dit segment brengt. Erg in trek dit jaar is het model AGT met automatische versnellingen. De middenmotoren worden echter meer en meer dominanter. Er zijn drie systemen die onze kwaliteitsnormen invullen, nl Shimano steps, bosch performance line en tranzX M25. In het gamma van oxford zijn deze drie vershillende systemen volop beschikbaar. Verschillende modellen staan ter beschikking om ze te testen. En dit geheel gratis natuurlijk.

________________________________________________________

MInder HArd TRAppen. Zo comfortabel en vanzelfsprekend wordt fietsen nu dankzij de nieuwe generatie fietsen met electrische trapondersteuning.
Sinds 2 jaar zijn wij voor de streek exclusief verdeler van MIHATRA fietsen. Dit topmerk uit Nederland is gespecialiseerd in degelijke no-nonsense electrische fietsen voor een budgetvriendelijke prijs.
Alle modellen zijn 36v 250w voorzien van een 13ah Lithium MCN batterij die zorgt voor een aktieradius van 70 tot 120km. MCN baterijen behoren tot de jongste generatie batterijen en zijn geschikt voor snelladen (ong. 5 uur), hebben geen prestatieverlies bij lage en hoge temperaturen, verliezen bijna geen capaciteit bij stilstand en gaan tot 4x langer mee (tot 1000 laadbeurten). Het bedieningspaneel heeft 6 ondersteuningsniveaus en is zeer gemakkelijk in gebruik. Mihatra waarborgt 2 jaar garantie op alle fietsen en levert vlotte service.


________________________________________________________

OMBOUW NAAR FIETS MET HULPMOTOR

De vraag naar electrisch aangedreven fietsen wordt steeds groter doordat de vraag ook komt uit meer doelgroepen. Daardoor wijzigen ook de verwachtingen inzake snelheid of extra kracht. Soms vindt men zijn gading niet in de bestaande modellen. Of men heeft een recente fiets waar men niet vanaf wil. Ombouw biedt hierin veel mogelijkheden.
Wij gebruiken motorkits van Crystalite om elke mogelijke fiets naar een electrische fiets om te bouwen. Door onze expertise op dit vlak kunnen wij aan vele wensen voldoen. Vraag naar de mogelijkheden. Voor een klassieke 28' fiets om te bouwen met een crystalyte city basic motorkit van 36v met een batterij van 10Ah, ingebouwd in de pakdrager, betaal je nu slechts
999, montage inbegrepen.Back to content | Back to main menu